Apelează-ne

0724 312 365

ANRE

Oferim soluții personalizate pentru proiectarea, execuția și întreținerea rețelelor de gaze naturale, branșamentelor și instalațiilor de utilizare. Echipa noastră de experți se asigură că toate instalațiile sunt verificate și revizuite în mod regulat, respectând cele mai înalte standarde de siguranță și eficiență.

Verificăm și asigurăm funcționarea optimă a instalațiilor de gaze naturale

01

Proiectare instalații de utilizare PDIB

Oferim servicii de proiectare pentru instalațiile de utilizare a gazelor naturale, biogazului și biometanului în regim de presiune medie, redusă și joasă. Echipa noastră de specialiști dezvoltă soluții personalizate pentru aceste instalații, luând în considerare cerințele specifice ale ANRE și asigurând eficiența și siguranța în utilizarea surselor de gaze.

02

Proiectare rețele și branșamente PDSB

Echipa noastră de specialiști în proiectare are expertiza necesară pentru proiectarea sistemelor de distribuție a energiei electrice și a instalațiilor aferente, inclusiv pentru producerea și stocarea de biogaz și biometan. Ne asigurăm că aceste sisteme sunt proiectate în conformitate cu standardele și reglementările specifice ANRE.

03

Execuție rețele și branșamente EDIB

Efectuăm lucrări de execuție a rețelelor și branșamentelor pentru furnizarea gazelor naturale, biogazului și biometanului. Echipa noastră de tehnicieni specializați vă poate ajuta în implementarea rețelelor și branșamentelor în conformitate cu specificațiile și cerințele ANRE, asigurând un flux stabil și sigur al gazelor.

04

Execuție instalații de utilizare EDSB

Ne ocupăm de execuția sistemelor de distribuție a gazelor naturale, biogazului și biometanului, inclusiv a instalațiilor aferente activității de producere și stocare. Lucrările noastre de execuție respectă normele și standardele în vigoare, garantând funcționalitatea optimă a sistemelor de distribuție și a instalațiilor asociate în regim de presiune medie, redusă și joasă.

05

Verificări și revizii ale instalațiilor de utilizare

Oferim servicii de verificare și revizie a instalațiilor de utilizare a gazelor naturale, biogazului și biometanului, asigurând conformitatea acestora cu normele și reglementările ANRE. Verificările și reviziile noastre contribuie la menținerea unei funcționări eficiente și sigure a instalațiilor, garantând protecția și satisfacția clienților noștri.

06

Modificări tehnice

Echipa noastră de ingineri și tehnicieni experimentați vă poate asista în implementarea schimbărilor necesare pentru a optimiza eficiența, funcționalitatea și siguranța instalațiilor. Indiferent dacă aveți nevoie de îmbunătățiri în ceea ce privește performanța energetică, modernizarea echipamentelor sau adaptarea la noile reglementări, suntem pregătiți să vă oferim soluții personalizate și profesionale.

Suntem pregătiți să vă oferim sprijinul necesar în proiectarea, execuția și verificarea instalațiilor de gaze naturale