Apelează-ne

0724 312 365

Servicii

FastHidro Instal vă oferă o gamă completă de servicii specializate în PSI, HVAC și gaze naturale. Echipa noastră oferă servicii de execuție, verificare și întreținere pentru sistemele de detecție și alarmare, desfumare, centrale termice, pompe de căldură și instalații de gaz.

Ne mândrim cu abilitatea noastră de a răspunde nevoilor clienților și de a livra servicii de calitate, asigurându-vă confort și siguranță în mediul de lucru.

01

PSI

Suntem specializați în furnizarea de servicii profesionale și autorizate în domeniul securității la incendiu. Echipa noastră de ingineri este dedicată proiectării, instalării, verificării și mentenanței sistemelor de detectare și semnalizare. Fiecare proiect este realizat cu profesionalism și atenție la detalii, garantându-vă siguranța pe termen lung.

02

HVAC

FastHidro Instal este o companie specializată în soluții complete de HVAC (încălzire, ventilație și aer condiționat). Cu o echipă de profesioniști calificați, garantăm servicii profesionale și rezultate durabile pentru instalare, întreținere și reparații. Avem expertiza necesară pentru a vă asigura confortul termic și calitatea aerului în locuințe și spații de lucru.

03

ANRE

FastHidro Instal oferă servicii specializate în proiectarea, execuția și verificarea instalațiilor de gaze naturale. Echipa noastră de experți autorizați ANRE vă poate ajuta în toate etapele unei lucrări, de la consultanță și proiectare, până la punerea în funcțiune și întreținerea instalației. Efectuăm verificări periodice și revizii pentru asigurarea funcționării în siguranță a instalațiilor de gaze. Deținem avize și autorizații necesare și respectăm legislația în vigoare.

04

Competență ISCIR

La FastHidro Instal ne mândrim cu expertiza noastră ISCIR care atestă calitatea și conformitatea serviciilor în domeniul instalațiilor de gaze naturale. De la proiectare și execuție până la montaj și punere în funcțiune, echipa noastră autorizată ISCIR vă oferă soluții personalizate și profesionale. Suntem partenerul dumneavoastră de încredere pentru soluții sigure și eficiente în domeniul echipamentelor consumatoare de combustibil gazos.

Echipa noastră stă la dispoziția dumneavoastră pentru orice întrebări sau nelămuriri

PSI

Asigurăm siguranța clienților noștri prin soluții eficiente și profesionale în prevenirea și gestionarea incendiilor.

HVAC

Echipa noastră se ocupă de instalarea și punerea în funcțiune a centralelor termice și pompelor de căldură, asigurând un climat confortabil și eficient din punct de vedere energetic. Totodată, ne ocupăm și de execuția instalațiilor sanitare și termice, asigurând soluții personalizate și de înaltă calitate.

Gaze naturale

Oferim soluții personalizate pentru proiectarea, execuția și întreținerea rețelelor de gaze naturale, branșamentelor și instalațiilor de utilizare. Echipa noastră de experți se asigură că toate instalațiile sunt verificate și revizuite în mod regulat, respectând cele mai înalte standarde de siguranță și eficiență.

Competență ISCIR

Expertiza noastră ISCIR atestă calitatea și conformitatea serviciilor pe care le oferim în domeniul instalațiilor autorizate ISCIR. Oferim soluții personalizate pentru proiectarea, execuția și întreținerea instalațiilor de gaze, termice, sanitare și alte tipuri de instalații autorizate ISCIR. Echipa noastră de specialiști autorizați se asigură că toate instalațiile sunt verificate și revizuite în mod regulat.