Apelează-ne

0724 312 365

PSI

Asigurăm siguranța clienților noștri prin soluții eficiente și profesionale în prevenirea și gestionarea incendiilor.

Servicii complete de protecție împotriva incendiilor pentru siguranța dumneavoastră

01

Execuție și verificări a sistemelor de detecție și alarmare

Echipa noastră se ocupă de instalarea și verificarea sistemelor de detecție și alarmare, utilizând tehnologii avansate și echipamente specializate. Procedurile noastre de verificare includ teste riguroase pentru a evalua funcționarea corectă a senzorilor, a sirenelor de alarmă și a panourilor de control. De asemenea, verificăm conectivitatea și comunicarea între diferitele componente ale sistemului.

02

Desfumare

Pentru sistemele de desfumare, verificăm și testăm funcționarea corectă a echipamentelor și componentelor. Aceasta include verificarea motoarelor de evacuare a fumului, a jaluzelelor sau a sistemelor de ventilație pentru a ne asigura că acestea pot elimina fumul și căldura într-un mod eficient.

03

Instalații PSI

Verificăm și testăm sistemele de detectare și alarmare a incendiilor pentru a asigura funcționarea lor eficientă. Verificăm senzorii și detectoarele de fum, căldură sau flacără pentru a ne asigura că acestea funcționează corect și pot detecta rapid un incendiu. De asemenea, verificăm sistemele de stingere a incendiilor pentru a ne asigura că pot acționa în orice moment.

04

Detectare și semnalizare a incendiilor

Vă punem la dispoziție servicii specializate în detectarea și semnalizarea incendiilor. Utilizăm echipamente avansate pentru a asigura o identificare rapidă și precisă a incendiilor. Implementăm sisteme de alarmare eficiente, care vă alertează în mod prompt în cazul unui pericol de incendiu. Echipa noastră de experți se ocupă de instalarea și întreținerea acestor sisteme, asigurându-se că beneficiați de cele mai bune soluții în domeniu.

05

Instalare și întreținere a sistemelor și instalațiilor de limitare a incendiilor

Vă oferim servicii profesionale de instalare și întreținere a sistemelor și instalațiilor de limitare a incendiilor. Specialiștii noștri calificați se asigură că toate echipamentele și sistemele de stingere și limitare a incendiilor sunt montate corect și funcționează în mod optim. Efectuăm periodic inspecții și întreținere pentru a ne asigura că sistemele dumneavoastră de siguranță rămân în stare perfectă de funcționare.

06

Instalare și întreținere a sistemelor și instalațiilor de semnalizare în caz de incendiu

Suntem specializați în instalarea și întreținerea sistemelor și instalațiilor de semnalizare în caz de incendiu. Vă punem la dispoziție soluții personalizate pentru a vă asigura că în cazul unui incendiu, semnalizarea și alertarea sunt realizate în mod eficient și prompt. Folosim echipamente de înaltă calitate și avem o vastă experiență în domeniu, ceea ce ne permite să oferim soluții fiabile și eficiente pentru siguranța locației dumneavoastră.

Suntem aici pentru a vă oferi consultanță și soluții personalizate în materie de protecție și siguranță la incendiu