Apelează-ne

0724 312 365

HVAC

Echipa noastră se ocupă de instalarea și punerea în funcțiune a centralelor termice și pompelor de căldură, asigurând un climat confortabil și eficient din punct de vedere energetic. Totodată, ne ocupăm și de execuția instalațiilor sanitare și termice, asigurând soluții personalizate și de înaltă calitate.

Consultanță specializată pentru un mediu confortabil și sigur

01

Montare, reparație, instalare și verificări periodice ale echipamentelor consumatoare de combustibil

Oferim servicii complete de montare, reparație, instalare și verificări periodice ale echipamentelor consumatoare de combustibil. Echipa noastră de specialiști vă poate ajuta în montarea și punerea în funcțiune a diferitelor echipamente, precum centrale termice, boilere sau alte sisteme de încălzire și apă caldă. Totodată, ne ocupăm de efectuarea verificărilor periodice și a întreținerii pentru a ne asigura că echipamentele dumneavoastră funcționează în condiții optime.

02

Montare, instalare și reparație centrale termice

Echipa noastră de experți vă poate ajuta în alegerea centralei termice potrivite pentru nevoile dumneavoastră și se va asigura că aceasta este montată corect și în siguranță. De asemenea, oferim servicii de instalare și reparație pentru sistemele auxiliare pentru a asigura un sistem de încălzire eficient și funcțional.

03

Verificare și punere în funcțiune a centralelor termice și pompelor de căldură

Ne asigurăm că echipamentele sunt corect conectate, reglate și funcționează în conformitate cu specificațiile tehnice. De asemenea, efectuăm teste și măsurători pentru a verifica eficiența și performanța sistemului.

04

Execuție instalații sanitare și termice

Echipa noastră de specialiști vă poate ajuta în proiectarea și implementarea sistemelor de instalații sanitare și termice, incluzând conductele de apă și canalizare, instalațiile de încălzire și sistemele de ventilație.

Experți în HVAC pentru soluții de climatizare și eficiență termică