Apelează-ne

0724 312 365

ISCIR

Echipa FastHidro Instal este specializată în instalarea, punerea în funcțiune și verificarea periodică a centralelor termice și a pompelor de căldură, respectând normele și reglementările impuse de ISCIR. Colaborăm cu clienții pentru a alege centralele termice potrivite și materialele necesare, asigurând siguranța, eficiența și conformitatea cu standardele în vigoare. Ne concentrăm pe eficiența termică și randamentul energetic, asigurând un climat confortabil și funcționarea optimă a instalațiilor.

Experți în controlul și siguranța instalațiilor

01

Instalare

Vă oferim servicii specializate de instalare a centralelor termice, sistemelor de încălzire și altor echipamente pentru utilizarea gazelor naturale. Echipa noastră de experți vă asistă în alegerea și dimensionarea corectă a instalațiilor, punând accent pe eficiența energetică și siguranța acestora. Ne angajăm să vă oferim soluții personalizate și de înaltă calitate pentru a vă asigura un climat confortabil și eficient din punct de vedere energetic.

02

Montare

Echipa noastră de specialiști asigură o montare profesională și atentă la detalii, astfel încât instalațiile să funcționeze în mod optim și sigur. Colaborăm cu clienții noștri pentru a identifica cele mai bune soluții tehnice și pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui proiect.

03

Reparare

Oferim servicii de reparații și intervenții profesionale pentru instalațiile de utilizare a gazelor naturale. Echipa noastră de tehnicieni calificați vă va ajuta în diagnosticarea și remedierea problemelor tehnice, asigurând funcționarea corectă și sigură a instalațiilor. Ne angajăm să efectuăm reparații conforme cu reglementările ISCIR și să asigurăm calitatea și durabilitatea instalațiilor.

04

Verificări periodice

Echipa noastră de inspectori autorizați efectuează controale riguroase pentru a se asigura că instalațiile respectă cerințele de siguranță și normele ISCIR. Verificările periodice sunt esențiale pentru identificarea eventualelor deficiențe și pentru a vă asigura că instalațiile funcționează în mod optim și sigur.

Siguranță verificată, performanță garantată